Kalender - Calendar
May 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Tirsdag, 4. januar 2011

 

Næringsselskapet

Foredragsholder Hans Jørgen Jahren. Foto: Villy Sander Norås

Hans Jørgen Jahren representerte næringsselskapet i Nore og Uvdal, men han er også et ihuga friluftsmenneske. Han starter med at jakt og friluftsliv betyr veldig mye.

 

Friluftsliv
Og han har jo rett, med både Trillemarka og Hardangervidda som arena for friluftsliv. Han mener at vi må vise fram mer av det positive med områdene vi har. Visanor er faktisk enig i det Hans Jørgen sier her.

 

Uvdal.no
Hans Jørgen ser seg tid til å poengtere at uvdal.no er valgt på samme måte som Geilo og andre destinasjoner har gjort. Han mener at man må være lojal overfor den beslutningen. (Mer detaljer om dette vil komme fram i kommende artikkel om en meningsmåling).

 

 
Action-dag
Det er viktig at de yngre kommer mer på banen, mener Hans Jørgen Jahren. Han nevner også et arrangement som vil komme i midten av mars, en action-dag på Rødberg. Det er Morten Sommer som står bak dette. Visanor vil komme med artikkel om dette om ikke lenge.

 

Klarer ikke
Hans Jørgen innrømmer at næringsselskapet klarer ikke å oppfylle alle de forventningene som folk har.
- Det er mange som tror at vi i kan skape arbeidsplasser og det er litt urealistisk å tro, innrømmer Hans Jørgen.

 

Kan ikke besøke bedrifter
Initiativet for framtidige arbeidsplasser må komme fra lokalt hold. Næringsselskapet vil ikke reise rundt til bedriftene.

 

Foredragsholder Hans Jørgen Jahren. Foto: Villy Sander Norås

 

Hans Jørgen Jahren - (18,5 min.)
 

 

Syns ikke
Det at næringsselskapet allerede har hjulpet 2 lokale bedrifter syns nesten ikke, sier Hans Jørgen. Hans Jørgen innrømmer at Næringshagen ikke er så lett å skjønne. Hør på opptaket fra foredraget for mer detaljer.

 

Saklig kritikk
Hans Jørgen Jahren mener det er viktig med saklig kritikk, han liker ikke den usaklige kritikken næringsselskapet har fått på visanor.com . Som et slag under beltestedet, man må undersøke før man slår så hardt.

 

Visanor – kommentarer
At man flåser og tuller litt med forviklinger fra et kommunestyremøte, samt begrepsforvirring i selskapsformer syns jeg man må kunne tåle. Om ikke, så er man hårsår.

 

Se:
Sirkus er moro når det er gratis
http://www.visanor.com/blog/?p=7115

 

Viktig å se spøken
I denne artikkelen blir det fortalt at det flåses og tulles i selve artikkelen. Det er viktig å se spøken og det komiske i det hele. Man må altså ikke ta dette personlig, da har man tapt.

 

Bruk rett arena
Visanor tar gjerne i mot kritikk, men det er viktig at de som kritiserer gjør dette på de rette arenaene. Det er viktig at et romjulstreff er et romjulstreff – og ikke en klagemur, eller et diskusjonsforum for utenforstående emner.

 

Tråkker i salaten
Vet man ikke på hvilke arenaer man skal kritisere, så kan det hende at man både tråkker i salaten og samtidig tramper i klaveret. Gjerne kritiser, men gjør det i de rette foraene…

 

 
Villy Sander Norås

 

.

Comments are closed.