Kalender - Calendar
April 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Archive for the ‘- Bildemanipulasjoner’ Category

(Mandag kveld) Tirsdag, 26. juni 2012

 

Nils Runar Sporan i Statkraft sier at gangveien vil gå bak administrasjonsbygget til Statkraft.    © Villy Sander Norås.

Nils Runar Sporan i Statkraft forteller at gangveien som går fra Fritidsparken i Rødberg vil bli litt forandret i løpet av høsten.

 
Mellom
Når folk går Rødbergdammen rundt så går man i dag forbi/mellom verkstedet og kraftstasjonen. Turgåere  bruker med andre ord veien som går inn til Statskraft.

 

Litt mer sikkerhet
Nils Runar vil ha litt mer sikkerhet og vil derfor legge gangveien langs vannsiden og mellom trærne. (Se bilde-manipulasjon lenger nede i artikkelen).

 

Ny bane for gangveien
Den nye gangveien vil altså gå langs vannsiden og bak parkeringsplassen og administrasjonsbygget.

 

Les mer – Read more »

Mandag, 18. oktober 2010

 

Grangaard Vikan’s nybygg

Det nye bygget til Grangaard Vikan

Det nye bygget til Grangaard Vikan. Arkitekt-tegningen til arkitektene Halvorsen & Reine AS implementert i bildet

Det er nok mange som ser at nybygget til Grangaard Vikan begynner å reise seg i terrenget.

 

Halvveis
Den bakerste hallen er nå omtrent ferdig. Nå gjenstår fremre glasshall som er salgs- og kontor avdelingen.

 

Manipulasjon
Her ser du en enkel manipulasjon over hvordan det ser ut i dag i oktober og hvordan det hele kan arte seg når bygget står ferdig i februar til neste år.

 

Forskjeller
Selve byggingen kan sies å ha gått veldig fort – vissuelt. De som til daglig kjører forbi “Skogen-tippen” vil nok se forskjell fra uke til uke, men bildemanipulasjonen kan jo gi en pekepinn på hva som vil bli i terrenget i februar til neste år.

 

  Les mer – Read more »

 

Mandag, 6. september 2010

 

Riksantikvaren

Rødberg jernbanestasjon slik er i dag.

Mandag 6. september kl. 13 er det kommunestyremøte i Nore og Uvdal kommune. Da vil Alexander Ytteborg fra Riksantikvaren informere, han skal holde en orientering for kommunestyret.

 

Diskusjoner og meninger
De som har fått det med seg har sikkert registrert den debatten som har pågått på Laagendalsposten nå i helgen. Det har vært diskusjoner og meninger rundt Numedalsbanen og hva den kan brukes til og om den skal fredes eller ikke. Kanskje den bør rives? Kanskje den kan brukes til noe fornuftig? Hvem vet?

 
Hva skjer?
En ting er sikkert, nå har det gått omtrent 20 år og banen har ligget brakk siden. Hva seksjonsleder Alexander Ytteborg fra Riksantikvaren vil informere om kan være int. for folk flest. Blir jernbanen eller stasjonen på Rødberg værende eller ikke? Ja, det gjenstår å se, men en ting er sikkert. Det er en bevegelse i saken, så følg med.

 

Les mer – Read more »

 

Mandag, 28. juni 2010

 

Data-manipulasjon som Rødbergdrammen skatepark?

Rødbergdrammen skatepark - datamanipulert

Er det mulig?
Ja, faktisk.

 

Data-manipulasjon
Det er mulig med litt data-manipulasjon. Et bilde av den ene halfpipe’n som utgjør halve skateparken i Drammen er inn-manipulert i Rødberg skatepark som er en del av Rødberg fritidspark.

Litt komplisert, men en av delene fra Drammen skatepark er manipulert inn i skateparken på Rødberg.

Det ene bildet viser hvordan Rødberg skatepark ser ut originalt og den andre da med inn-manipulert fra Drammen skatepark.

Nå er ikke dette en avansert manipulering, men bare en enkel overlay/visning på hvordan en avansert skatebane ville sett ut på Rødberg. Litt artig, ikke sant?

 

Les mer – Read more »