Kalender - Calendar
May 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Fredag, 23. august 2013

Albumsbilde: "Fra pol til pol" av Asle T. Johansen.

Albumsbilde: "Fra pol til pol" av Asle T. Johansen.

Jeg har fått et oppdrag på å legge ut en CD-plate for en jeg kjenner. Han heter Asle T. Johansen.

 

Aktiv
Asle er både både lege og musiker. Sykler og går på ski. Han har vært på både Nord Polen og Syd Polen. Asle har også skrevet mange bøker. Mye kan sies, men nå er det musikken som han har laget som er i fokus.

 

Musikken
Her får du 17 melodier som Asle har spilt inn sammen med noen han kjenner.

 

Varierte sjangere
17 melodier er ganske mye, men de er varierte. Sjangrene er lystige og varierte. Du vil ikke kjede deg når du hører på musikken. Alle tekstene er på norsk.

 

Teksten
Den kan sies å ha et livshistorisk perspektiv. Leser du noen av bøkene til Asle T. Johansen så vil du kjenne igjen mye av teksten derfra. Helt nederst i artikkelen finner du linkene til melodiene du kan laste ned.

 

Melodi nr. 1: “Fra pol til pol” av Asle T. Johansen

Avpilling for iPhone/iPad

 


Last ned
Du kan laste ned hver musikkfil nedenfor. Også legger du disse filene i en mappe. Det beste er at du laster filene ned via en vanlig PC/MAC først før du legger dem inn på  smarttelefonen eller på en MP3-player.

 

MAC
Bruker du en MAC så trenger du bare å enkelt-klikke på melodiene. Da vil filene legge seg i katalogen “Nedlastinger” i Finder. Lag en katalog som heter “Fra pol til pol” og kopier alle filene over i denne. Så kan du overføre til smarttelefon via iTunes eller lignende.

 

PC
Høyreklikk på filene og velg “Lagre som”-funksjonen i dialogboksen. Det beste er at du har laget katalogen “Fra pol til pol” før du gjør dette. Denne kan du jo lage slik at den ligger på skrivebordet og legge filene over der.

 

Metadata/tags
Alle metadataene som albumnavn, artist, melodinavn etc. ligger inne i musikk-filene. Disse vil komme fram når du bruker en MP3-spiller eller en smart-telefon. Om du får problemer med nedlastingen, så få heller noen til å hjelpe deg. (Melodiene som du laster ned er i PMEG-4-formatet.)

 

Lytte
Du vil kunne lytte på melodiene om du trykker på linkene direkte med et nettbrett eller en smart-telefon. Lykke til!

 

01 FRA POL TIL POL

02 MIN FOR ALLTID

03 ASFALT TERROR

04 ENDELIG JOHANSEN

05 FORGLEM MEG EI

06 FRIDJOF NANSEN

07 KONTRAST

08 DRØMMEN I AGRA

09 GÅR DET VIRKELIG AN

10 KA E DET MED DEG…?

11 STÅ PÅ CAROLINE

12 TIMENE FØR SOL

13 KJÆRE BEATE

14 LOKKARFJORD

15 CHICO

16 INGEN DANSER SOM DU

17 GRENSAN SETT DU SJØL

 

Villy Sander Norås

 

.

Comments are closed.