Kalender - Calendar
June 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Archive for the ‘Humor’ Category

(Onsdag kveld) Torsdag, 22. september 2011 

 

En gavepakke

Tuppen og Lillemor - del 2.  © Villy Sander Norås.

Men nok om det. Noen av de emnene Visanor hadde på panelet var nettopp samarbeid. Det som er det fatale er jo at de ikke vil samarbeide med bloggavisa. Jeg får oppleve nettopp det som jeg vil prate om. Jeg får oppleve dette i praksis, jeg trenger med andre ord ikke å skrive om det. Dette er jo en gavepakke for en journalist.

 

En ringrev som tror han var det
En av kandidatene prøver å sette opp en felle, men går rett i revesaksa selv, slå den. Jaja, jojo, en gavepakke er det uansett.

 

Komistripen
Mange har sikkert sett denne komistripen som jeg kaller det. Jeg har opplevd at mange har fått seg en god latter og en latter forlenger livet. Gjør den ikke det? Er komikken så slagkraftig at det må hele 5 (fem) ordførerkandidater til for å “blokkere” en pitteliten bloggavis? Jeg tror ikke årsaken ligger der. Det bunner ut i ikke la seg bli intervjuet med direkte og konfronterende spørsmål. De prøver å forhindre noe uten at jeg vet helt eksakt.

 

- Hva skal du bruke dette til?
Det er jo også personer i bygda som prøver å gjøre et stort nummer av at Visanor skal gjøre opptak i en åpent møte. Nå er det vel kjent at Visanor har gjort opptak i slike sammenhenger i ganske lang tid allerede. Så hvorfor er dette et så slikt stort problem? Ikke vet jeg. Taktikken som det legges opp til er jo litt komisk i seg selv og burde neste hatt en komistripe i seg selv.

 

Les mer – Read more »

Fredag, 09. september 2011

 

Politikken i Nore og Uvdal.  © Villy Sander Norås.

  Les mer – Read more »

Torsdag, 8. september 2011

 

De er for "lette".  © Villy Sander Norås.

 

Det vil komme flere humorstriper denne uken.

 

 

Villy Sander Norås

.

Kveld – tirsdag, 6. september 2011

 

Tyngde

Politikere...  © Villy Sander Norås.

Det kan være en tyngde i en politiker, men om det nok kraft i en politikers argumenter kan nå være så.

 
Masse papirer og masse møter
De vedtar og beslutter. Har mange høringsrunder og masse papirer og masse møter. Dette må vi satse på, sier de.

 

Resultater?
Det går en liten stund, men ingenting skjer. Hva ble resultatet av nettopp den ene beslutningen. Ingen vet noe, det er så mange slike saker og da har man ikke helt oversikten på alle beslutninger og resultater.

 

Så klart!
Når det har gått en liten stund så prøver de det samme om igjen. Dette må vi få til så klart, men denne gangen skal vi gjøre det enda bedre enn forrige gang.

 

Les mer – Read more »

Ettermiddag – mandag, 5. september 2011

 

Slagkraft i humor

Illustrasjon og foto av © Villy Sander Norås.

Humor er viktig, det har sin slagkraft – også i valgkampen, men det skal jeg komme tilbake til senere mot slutten av uken.

 

Trefigurene
De to trefigurene er nå kommet tilbake etter en lang hylleferie inne i et skap. Det var så varmt der at de ville ut i høstsolen. Ja, nå er det jo ikke så mye sol da – egentlige.

 

Grille med terninger
Under valgkampen så brukes jo ord som “å grille en politiker”. Da kjøper man seg en engangsgrill og noen terninger. Tar med alt i et studio og fantasere litt om hva man kan gjøre.

 

Terninger
Jeg nevner jo også dette med terninger. Visanor har kjøpt det også – på egen bekostning så klart. Hva gjør man ikke for valget? Disse terningene vil bli brukt som en vurdering av det politiske handlingsrommet som har vært i Nore og Uvdal.

 

Les mer – Read more »

(Tirsdag kveld) Onsdag, 20. juli 2011

 

Ferie

Lii komikk fra et kommunestyremøte...  © Villy Sander Norås.

Ja, du leser rett. Nå er det ferie. Også avisbloggere trenger litt ferie. Det er på den måten man lader opp batteriene til ny start.

 

Starter opp
Visanor tar ferie til ca. 18. eller 19. august og starter opp igjen med reportasjer fra Vegglidagen.

 

Betaler ikke for å gjøre en jobb
Nå er ikke Middelalderuka så interessant å ha reportasjer fra. Når kulturavdelingen velger å ta betalt av de som vil skrive om Middelalderuka så sier det seg selv. Man betaler ikke for å gjøre en jobb. I fjor tok de seg betalt.

 

Smidig
Nore og Uvdal kommune må bli litt mer smidig når de skal markedsføre seg. Da er det en fordel å samarbeide med de som fokuserer på det som skjer.

 

Les mer – Read more »

 

Kjør forsiktig over jernbaneovergangen rett nedenfor Norefjord

Det var overgangen som var aprilspøken, men allikevel – kjør forsiktig over jernbaneovergangen. Den kan være ubehagelig å kjøre over.

Bildet er ekte, men asfalteringen av overgangene var spøken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villy Sander Norås

 

z

EN: - Selv med stjernekikkert greier jeg ikke å lese hva som står på skiltet til middelalderdalen!? TO: - Det var det jeg sa, treskalle...

Trefigurene gjør en kalitetssikring av skiltet som Numedalen bruker for presentasjon av Middelalderdalen.

 

 

 

 

 

Les mer – Read more »

 

Trefigurene har fått beskjed av meg å fjerne alt støv i et objektiv. Men de hadde ikke nok kraft til å trykke på blåsebelgen.

 

De fant sin egen løsning på problematikken. De fant ut at de kan bruke sin egen kroppsvekt for å få brukt blåsebelgen fullt ut.

 

- JEG ER KLAR, BARE HOPP!

Det virker som om En Treskalle og To Trefigur klare seg på egenhånd.

 

 

Villy Sander Norås

 

.

 

Alle vet at 2 + 2 = 4, og at 1 + 2 = 3.

Av materialet tre får man trevirke. Man får også noen trefigurer som nesten kan bli menneskelige om man later som – i fantasien.

 

Figurene heter: En Treskalle og To Trefigur.

Da kan jeg hermed presentere trefigurene En og To. De vil være med her på nettsiden framover.

 

De vil komme ut for mange problemstilling og episoder som bare slike figurer kan oppleve. Trefigurene er nesten litt menneskelig av seg. De har sine egne meninger og reflekterer og over mangt og mye.

Så i morsomhetens navn så kommer nok En og To til å belyse hverdagens problemstillinger vi innbyggere i Numedal opplever på kroppen.

Det er ansatt som medieformidlere i Visanor.com og vil i fremtiden ta opp hverdagens slit og tanker og problemer som dukker opp.

En og To skjønner ikke så godt hva som foregår rundt dem, men noen ganger trår de til med spørsmål som kan få den mest erfarne til å bli stum.

Den ene er litt klokere enn den andre, og da er det jo lett å forstå hva den andre kan definere som.

Figurene heter En Treskalle og To Trefigur.

 

 
Villy Sander Norås

 
.

En: - På digitalkameraet så jeg jo bildene...  To: - Idiot!

 

Det er viktig å ta vare på eldre generasjoners kunnskap.

 

 

Villy Sander Norås

 

.

 

Linse eller objektiv?

 

Foran på et fotoapparat eller et kamerahus så er det en tut med  opptil flere linser inne i denne. Det er denne du ser igjennom når du skal ta et bilde.

De fleste kan du zoome med, det betyr at du kan få med mer eller mindre av tingene rundt deg av det du vil fotografere.

 

 

 

 

 

 

 

  Les mer – Read more »

 

Om du er en leser på Visanor.com og har noen forslag til emner eller artikler eller linker som du mener kan være aktuelle. Så gjerne send en epost.

 

Foto og illustrasjon: Villy Sander Norås

 

Forslagene vil bli sendt direkte til redaktøransvarlig og vil bli behandlet konfidensielt. Så vil forslagene bli vurdert etterhvert.

 

 

Villy Sander Norås

 

.