Kalender - Calendar
April 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Torsdag, 6. januar 2011

 

Plenumsdiskusjon

Den yngre garden.  © Villy Sander Norås.

Det ble ikke avsatt mye tid til plenumsdiskusjon/allmenndiskusjon etter foredragene. Her kunne det til fordel vært avsatt mer tid i respekt for de yngre som var tilstede.

 

Foredragsholdere
Visanor syns alle foredragsholdere hadde innholdsrike foredrag, men om alle var likt relatert til det den yngre garden som var i salen tror jeg ikke. Det virker som om kommunen rett og slett bare tenker på seg selv og glemmer det de yngre er ute etter, nemlig det konkrete og det man kan kalle for fast fisk. Jeg tror ikke dissete fleskelag er det man higer etter. Skal kommunen få vekk juleflesket så er det kanskje viktig at kommunen tar seg en tur innom et treningsstudio. Friskoteket neste folkens.

 

Kritikk
Det blir en del kritikk, men det må ikke stikkes under en stol at Nore og Uvdal kommune skal få ros for at de har tatt opp hansken og startet det som de kaller for romjulstreff, det skal de ha ros for. Men det kan heller ikke stikkes under en stol at de bommer litt på innhold, der faller de mellom 2 stoler så det synger. Det er viktig å holde seg til notene – med andre ord.

 

 

Innhold med substans
Det er en del av de yngre som rettet kritikk til kommunen på litt mer fast fisk. Altså ikke møter for møtene sin skyld, men heller innhold med substans – noe konkret.

 

 © Villy Sander Norås.

 

Diskusjon i plenum, - (32 min.)
 

 

 

Konkret
Mange av de yngre er ganske samstemte i sin kritikk. Visanor vil ikke sin for mye i denne dialogen fra de yngre, den trenger ingen kommentar, nettopp fordi at den er så konkret.

 

 © Villy Sander Norås.

 

I morgen kommer 2 intervjuer som også forteller sitt, mer sier jeg ikke, men en ting, lytt på de yngre og få dem med, det er de som er fremtiden…

 

Villy Sander Norås

 
.

Comments are closed.