Kalender - Calendar
March 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

(Torsdag kveld) Fredag, 7. januar 2011

 

 

For liten tid

Blir det tomt romjulstreff til neste år eller hva vil skje?  © Villy Sander Norås.

Bjørnar Blaavarp Heimdal syns møtet var greit, men syns det ble brukt for mye tid på framlegg fra både kommune og næringsliv og det ble brukt for liten tid på å diskutere på hva som faktisk skal til.

Visanor repliserer; for mye tid på seg selv og for lite på ungdommen. Noe som Bjørnar samtykker i.

 

Mange store fine ord
Bjørnar sier det er mange store fine ord fra kommunen og han savner det mer konkrete som skal til for å gjøre mer. Kommune kunne vært tjent men å ta med ungdommen mer på den diskusjonen.

Det ble bare avsatt 2 minutter der man fikk notere på en lapp og det er ikke nok.

 

Også sidebygdene er viktig
Bjørnar er opptatt av at man skal bevare bygdene rundt med både skoler og aktiviteter. Det er viktig å ta vare på sidebygdene.

 

 

Marianne Årvik fra Rygge som er sammen med Bjørnar Blaavarp Heimdal fra Nore sier til Visanor at hun er en potensiell innflytter. Om kommunen forspiller denne sjansen her også slal ikke sies. Det vil tiden vise.  © Villy Sander Norås.

 

Intervju med Bjørnar Blaavarp Heimdal - (3,5 min.)
 

 

Ordfører Kirsten Gjestemoen Hovda
I intervjuet sier Kirsten at hun er fornøyd med ungdommens reaksjoner – dette til tross for at framleggene var tydelige kritiske til tidsbruken på møtet. Det yngre valgte så si det hele balansert, men det skal ikke stikkes under en stol at leser man mellom linjene så ser man også tegningen av essensen i kritikken.

  

 

Man kan se fornøyd ut - illustrasjonsmessig.  © Villy Sander Norås.

 

Intervju med ordfører Kirsten Gjestemoen Hovda - (8 min.)
 

 

Skal paret Marianne Årvik og Bjørnar Blaavarp Heimdal bli satt fokus på så må kommunen ta de yngre på alvor.  © Villy Sander Norås.

 

Vil følge saken
Vi får håpe at neste års romjulstreff får en annen agenda enn den som har vært i år. Visanor kommer til å følge denne saken framover med både intervjuer og artikkel, så saken er ikke ferdig med det, men nå settes en liten strek for romjuletreffet i denne omgang.

 

Neste artikkel kommer på mandag.

 
Villy Sander Norås

.

Comments are closed.