Kalender - Calendar
April 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Lørdag, 18. juni 2011

 

Lørdagsfrokost

Brygga på Øygardsgrend er på plass.  © Villy Sander Norås.

I dag var Visanor en tur til Øygardsgrend, spiste litt lørdagsfrokost. Den er jo som kjent hver lørdag. Det var mange folk å spiste frokost i dag, det var nesten helt fullt.

 

Sette ut brygga
Etter frokosten var dugnadsgjengen klar for å sette ut brygga ved havneområdet på Øygardsgrend. Ronny Andersen tok løftene slik at flyte-elementene kom trygt på vannet.

 

Suksess
Jeg slo av en prat med Jan-Petter Elnæs i det de flyttet brygge-elementene utpå vannet. Jan-Petter sier at de får 10 nye plasser på brygga i år. Disse elementene kommer om ikke alt for lenge. Alle disse plassene er allerede bortbestilt. Så til neste år må de ha flere. Det er tydelig at båtplassene er en suksess på Øygardsgrend.

 

 

Dorge og fiskefestival 16. juli
Jan-Petter nevner at 16. juli så er det tid for Dorge og fiskefestivalen på Øygardsgrend. I fjor var det omtrent 40 stykker som deltok med smått og stort.

 

Jan-Petter Elnæs tauer elementene med båten.  © Villy Sander Norås.

 

Innledende intervju med Jan-Petter Elnæs
 

 

Grilling og sosial sammenkomst
Jan-Petter Elnæs ser ikke bort fra at det vil komme mange flere i år. Konkurransen er på dagen og på kvelden så er det grilling og sosial sammenkomst.

 

Anbefaler
Visanor anbefaler en tur på denne festivalen. Grillingen på kvelden på Øygardsgrend er en stemning som er verd turen i seg selv.

 

På andre siden begynner det å form på campingplassen. © Villy Sander Norås.

 
Villy Sander Norås

.

Comments are closed.