Språk – Language
Kalender - Calendar
August 2022
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Hva skjer? - Events

    Ingen aktiviteter og vise
Visanor
Sidekart - Site map

Fredag, 17. juni 2011

 

Næringspolitisk møte

Næringspolitisk møte på Rødberg hotell.  © Villy Sander Norås.

Næringspolitisk møte på Rødberg hotell. © Villy Sander Norås.

Nore og Uvdal Næringsselskap hadde invitert til et næringspolitisk møte på Rødberg hotell torsdag 16. juni. Politikere var invitert til næringspolitisk prat og hvor veien skal gå framover.

 

60 til 70 stykker
Næringsselskapet var spent på hvor mange som kom, overraskende nok så var det mellom 60 til 70 stykker som var tilstedet.

 

Langt men også engasjerende
Møtet varte i hele 3 timer og mer en det. Det ble en positiv og konstruktiv paneldebatt blant alle inviterte politikere og ellers i forsamlingen.

 

Sannhetsord
Det kom også fram endel sannhetsord fra noen av deltagerne i salen.

 

 

Politikerprat
For det meste så er den kjente politikerpraten som preget mye av møtet, men også innlegg som hadde turisme, jordbruk som noen av temaene.

 

Politikerne i panelet.  © Villy Sander Norås.

Politikerne i panelet. © Villy Sander Norås.

 

Innledende intervju med Hans Jørgen Jahren
 

 

Noen gullkorn
Noen av politikerne hadde noen gullkorn som var av godt innhold som bør etterfølges, også noen hytteeiere hadde tilsnitt til ord og forslag til ettertanke, også næringen hadde gode forslag.

 

Frierstempelet
Det var tildels mye humor mot slutten av møtet. Politikerne skjønner at de må trå til med frierstempelet nå før valget. Hadde alle møter vært som dette møte med hensyn til mål og mening så hadde det ikke vært noe problem, men det skal ikke stikkes under en stol at det var for mye politikerprat – det er ikke til å komme unna.

 

Bra(k) suksess
Det som kan sies til slutt er at næringsselskapet gjorde en bra(k) suksess med engasjementet som var i salen. De har skjønt at de må gjøre noe helt konkret og de er i startgropen. Bra jobba så lang. Vi får håpe at påfølgingsmøtet blir like bra.

 

Savnet det substansielle
Det som Visanor savnet var det politikernes substansielle og målrettete i forhold til konkret handlingsplan hva angår flere arbeidsplasser.

 

Næringspolitisk møte på Rødberg hotell.  © Villy Sander Norås.

Næringspolitisk møte på Rødberg hotell. © Villy Sander Norås.

 

Første del av 6 deler
Som du sikkert legger merke til så er dette første del av 6 deler, så hele neste uke blir det opptak og intervjuer fra både næringsliv, politikere og hytteeiere, men det kommer ikke før til uken, så følg med. Neste artikkel kommer på mandag. 

 

Dette var en artikkel med lite innhold, men hva debattens innhold var starter til mandag, da også litt konsesjonskraft.

 

 
Villy Sander Norås

.

Comments are closed.