Språk – Language
Kalender - Calendar
July 2022
M T W T F S S
« Aug «-»  
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hva skjer? - Events

    Ingen aktiviteter og vise
Visanor
Sidekart - Site map

Mandag, 24. mai 2011

 

Søppel

Ikke rør dette, sier elever som er på dresintur. © Villy Sander Norås.

Ikke rør dette, sier elever som er på dresintur. © Villy Sander Norås.

Det vi fra Nore og Uvdal ser på som søppel og stygge ting i terrenget ser Melvold skole og den nederlandske venneklassen på som historie og spennende.

 

Samme enhet
De ser både jernbanestasjonsområdet og kraftstasjonsområdet som viktig historie og ser jernbane og kraftverk som en og samme enhet, men vi i bygda ser det ikke slik. Vi vil jo gjerne ha det vekk. Hvorfor vil vi det?

 

Tar skade
Om det er sånn at man ikke kan slippe lyset inn i en stavkirke så kan vi i det minste bruke dresiner utendørs uten at det tar skade av sollyset.

 

Levende museum
Numedalsbanen kan faktisk være et levende museum, men det er jo bare om vi vil det slik. Riksantikvaren har klare meninger om bevaring av dette materiellet.

 

 

Både Jorien Nijhuis, Anna-Elyse Witvoet, Pepÿn Ober, Hans Elias Nakken og  Silje Guldbrandsen liker seg på dresintur.  © Villy Sander Norås.

Både Jorien Nijhuis, Anna-Elyse Witvoet, Pepÿn Ober, Hans Elias Nakken og Silje Guldbrandsen liker seg på dresintur. © Villy Sander Norås.

 

Intervju med lærere og elever på dresintur
 

 

Lærerne fra Norge og Nederland tar gjerne en dresintur på veien, men svingene er litt kinkige siden det ikke fins noe styring på dresinen.  © Villy Sander Norås.

Lærerne fra Norge og Nederland tar gjerne en dresintur på veien, men svingene er litt kinkige siden det ikke fins noe styring på dresinen. © Villy Sander Norås.

 

Elever på dresintur.  © Villy Sander Norås.

Elever på dresintur. © Villy Sander Norås.

 

På stavkirke-besøk.  © Villy Sander Norås.

På stavkirke-besøk. © Villy Sander Norås.

 

 

 

 
Villy Sander Norås

.

 

Comments are closed.