Kalender - Calendar
April 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Mandag, 16. mai 2011

 

Lillehammer som eksempel

Gro Sevle har endel tanker rundt merkevarebyggingen i Nore og Uvdal.  © Villy Sander Norås.

Etter møte om merkevarebygging som var på kommunehuset på Rødberg 5. mai har det kommet fram ny kunnskap om dette som gjelder metoder for merkevare-bygging. Man brukte Lillehammer som utgangspunkt for metode i denne sammenhengen.

 

Metode
I ettertid kommer jo spørsmålet om ikke hvorfor Nore og Uvdal kanskje burde brukt samme metode på Uvdal som merkevare. Dette blir jo etter-på-klokskap, men noen etterord og tanker rundt det som har skjedd i prosessen vil være viktig å belyse.

 

Føre var framfor etter-på-klok
Når man velger en prosess så er det kanskje viktig å være føre var framfor etter-på-klok.

 

 

Hva har skjedd tidligere
Visanor har derfor et intervju med Gro Sevle på Sevletunet i Nore. Her er det tanker og diskusjon på noe av det som har skjedd tidligere.

 

Gro Sevle mener det er viktig med fundamentert metode på merkevarebygging. Foto: Villy Sander Norås

 

Intervju med Gro Sevle – del 1:3
 

 

Før Uvdal
Denne intervjurekken vil derfor være noe av essensen av det som har skjedd gjennom tiden fra før Uvdal kom som merkevarenavn og noe av det som skjedde.

 

Notater og kunnskap
Det kan trygt sies at Gro Sevle er en av de få som sitter på notater og kunnskap fra mange møter gjennom tidene, hva angår turistnæringen i Nore og Uvdal. Nå er ikke dette noen sitater fra intervjuet, så folk må høre på intervjuet for å få helheten. Dette er første del.

 

Et lite avbrudd pga 17. mai
I morgen er det 17. mai og da er det så klart det den dagen vil dreie seg om. Del 2 og 3 om merkevarebygging vil derfor komme på onsdag og torsdag.

 

Gro mener Nore ikke ble tatt med fullt ut i prosessen.  © Villy Sander Norås.

 

Hva skjer på 17. mai?
På 17. mai vil det komme en reportasje til vanlig tid, altså 05.30. Tidlig på formiddagen vil det også komme litt fra salutten på Rødberg. Senere på kvelden vil det komme reportasje fra både Rollag og Nore og Uvdal. Visanor vil etter beste evne dekke begge steder med variert stoff, så her er det bare å følge med.

 

 

Villy Sander Norås

.

Comments are closed.