Kalender - Calendar
May 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Langfredag, 22. april 2011

 

Overraskelse

Fullt hus... Foto: Villy Sander Norås

Når jeg kom opp til Tunhovd for å overvære premieutdelingen fra Tunhovdåsrennet som var tidligere på skjærtorsdagen så fikk jeg meg en rimelig overraskelse.

 

Helt stappfullt
Inne var hornmusikken allerede i gang, men salen var helt stappfull. Inne i salen satt det omtrent 250 tilskuere. For en stakkars fotograf var det nesten ikke til å komme fram i det hele tatt.

 

Hallingkast
Etter hornmusikken var det premieutdelinger av alle slag. Så hadde skoleungdommen et artig innslag med en Hallingkast-opptreden som var litt originalt.

 

  

Czardas av monti
Øyvind Bjørås spilte opp med en tolkning av den kjente sigøynermelodien Czardas von Monti eller Czardas av Vittorio Monti.

 

Øyvind Bjørås spiller Czardas.  © Villy Sander Norås.

 

Czardas von Monti
 

 

 

Lystig tolkning
Øyvind Bjørås hadde både en lystig og melankolisk tolkning av denne klassikeren. Selv savnet jeg den helheltige melankolien som er i Czardas. Jeg syns gitaristen Chet Atkins har ypperlig tolkning av Czardas. Nå er det mange tolkninger av denne sigøynermelodien, men best er det når man har den sene, tunge tolkingen. Da er Czardas best, men stemning var det i salen.

 

Karsten Isaksen med skumle briller.  © Villy Sander Norås.

 

Den skumle fyren
Karsten Isaksen entret scenen med et par skumle briller, han så nesten ut som en gangster. Han underholdt med vitser av alle slag. Dette er en prest som har sans for humor og han forteller dem gjerne videre fra scenen. Mange vil sikkert si at dette er på kanten, men det er bare du som tolker som kan komme med denne definisjonen. Moro er han uansett.

 

Gikk glipp av topp underholdning
Sett under et så vil jeg si at de som ikke var på Tunhovd denne kvelden gikk glipp av topp underholdning, det er sikkert.

 

Helt moroseriøst. © Villy Sander Norås.

 

Tunhovd tar kaka
Nå har Visanor vært rundt i Rollag og Nore og Uvdal, både høyt og lavt. En ting må sies, Tunhovd tar kaka denne gangen. Både på kjør og trøkk.

 

Intervju med rennleder Levor Solbakken
 

 

Terningkast
Her er det terningkast 6 på begge definisjonene.

 

Premier til stolte yngre.

 

Det er første gangen Visanor bruker ordene: Meget bra jobba.

 

Hallingkast.  © Villy Sander Norås.

 

Yes!  © Villy Sander Norås.

Villy Sander Norås

.

Comments are closed.