Kalender - Calendar
April 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Torsdag, 3. februar 2011

 
Andre del

Ane Skillberg og Torgeir Wetterhus er etablerere.  © Villy Sander Norås.

Dette er andre del av intervjuet med Ane Skillberg og Torgeir Wetterhus som var på folkemøtet i Norehallen 31. januar.

 
Ane Skillberg forteller om området rundt Nore stavkirke, samt at det må bli mer virksomhet på Åsmund-huset. Torgeir Wetterhus mener det ligger litt frustrasjon fra tidligere folkemøter på Nore. Det skjedde ikke noe mer, det er grunnen til at man setter i gang i egen regi. Andre detaljer finner du i intervjuet.

 
Kommentarer
Visanor har som regel en etterkommentar som trekker fram det som er sanseinntrykkene fra helheten. Helheten denne gangen er nemlig folkemøtet på Norefjord og ikke de som er intervjuet i denne sammenhengen.

 

Litt dumt
En fra Nore og Uvdal Næringsselskap var også til stede på folkemøtet. Det ble gitt klar beskjed fra styringsgruppen i Nore at de selv velger selv å føre ordet for kvelden. Visanor var selv vitne til den formidlingen og det ble heller ikke lagt skjul på det som ble sagt.

 

Ane og Torgeir er optimistiske på Nore sine vegner.  © Villy Sander Norås.

 

Intervju med Torgeir Wetterhus og Ane Skillberg del 2:2
 

 

Litt flaut
På vegne av Nore og Uvdal Næringsselskap så får Visanor en litt flau smak i munnen over den beskjeden som ble gitt. Næringsselskapet har tidligere prøvd å styre folkemøtet for Noringene, uten at det har gitt noe resultater i ettertid. Noringene vet hva de vil og de sier i fra og det kaller jeg klar beskjed. En beskjed til næringsselskapet forteller ganske mye egentlig. Hva kan man si om en slik beskjed? Bra jobba, er min mening.

 

En av mange arbeidsgrupper.  © Villy Sander Norås.

 

Hvor er best
Når Visanor er rundt om i Numedalen så bemerker enkelte steder seg fort ut med lett dialog og samhold, altså en slags enstemmighet for målsetning og dialog.

Liker Visanor seg på Norefjord? Ja.
Liker Visanor seg på Flesberg? Ja.
Liker Visanor seg på Øygardsgrend? Ja.
Liker Visanor seg på Veggli? Ja.

 

 

Villy Sander Norås

.

Comments are closed.