Kalender - Calendar
June 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Lørdag, 20. november 2010

 

Fjellmatprodukter

- Ta en bit, det smaker godt.  © Villy Sander Norås.

På lørdag var det duket for stands og salg av Fjellmatprodukter på Torsetlia. Den startet klokken 12 og sluttet klokken 16. Det blir også salg på søndag for de som vil ha med seg det.

 

Sild i tønne
Alle som var innom ble som sild i tønne, eller sild i boks om du vil. Det var til tider så trangt at det neste var umulig å fotografere inne i lokalet.

 

- Alt er fra lokale produsenter
Visanor fikk smake på de lokale produktene i spisesalen. Den sultne fotografen satte seg ned ved noen kjente for å spise. Ved siden av meg var det noen fra Østlandet som spurte om at dette virkelig var lokale produkter. Det ble altså sådd tvil om at dette egentlig var lokale produkter og det er jo et godt tegn på at kvaliteten holder mål. Visanor kan trygt si at kvaliteten holder mål.

 

Fort deg
Senere i kveld er det rakefisk for de som måtte like det og klokken 22 i kveld er det dans og kåring av folkets favoritt.

 

Det var som sild i tønne.  © Villy Sander Norås.

 

Visanors fjellmat-uke
Visanor velger å fokusere på de lokale matprodusentene, så til uken kommer en uke jeg vil kalle for Fjellmatuken. Det vil si at hele neste uke vil omhandle de lokale produsentene med tilhørende intervjuer. Mandagen starter med intervju med Johan Brun og etter det blir det intervju med lokale produsenter slag i slag.

 

Neste uke
Neste artikkel kommer til mandag, så følg med. Det kan nevnes at det kommer endel interessante perspektiver på både det ene og det andre innen mat,  jakt og fiske.

 

 

Hva skal man velge - mon tro?  © Villy Sander Norås.

 

Ikke bare matprodukter.  © Villy Sander Norås.

 

Utvalget er stort og variert.  © Villy Sander Norås.

 

Noen hyttefolk vurdere "fangsten" som de tar med seg hjem.  © Villy Sander Norås.

 

Nå er ikke alle salgsbodene nevnt i denne artikkelen, men dette kommer det mer stoff om til uken.

 

 

Villy Sander Norås

 

 

.

Comments are closed.