Kalender - Calendar
May 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Torsdag, 11. november 2010

 

Godt kjent med folk

Gunhild Hvaale.  © Villy Sander Norås.

Når Gunhild kjørte folk på fest med minibuss, så ble det gjerne en prat med de yngre. Hun ble godt kjent med den yngre garden.

 

Data og tv
Gunhild mener de yngre er for opptatt data og tv. Hun savner mer aktiviteter som har med  det praktiske gjøremål, som for eksempel i hjemmet. På den måte så fikk de yngre være med på litt forskjellig.

 

Positivt
Det er viktig at ungdommen og politikere følger med på det som skjer.

Det må gjøres litt mer positivt for både de yngre og de eldre. Gunhild håper på at at vi kan få litt mer aktiviteter for de eldre

 

Vinmonopol
Nore og Uvdal trenger et vinmonopol. Skal man ha noe så må man enten til Konsgberg eller Nesbyen. Polet bør ligge på Norefjord. Det kunne også vært en frisør og fotpleie på Norefjord. Da hadde de eldre sluppet å kjøre så mye for å få gjort småting.

 

 

Bergtun
Gunhild ønsker Bergtun omsorgssenter tilbake til slik det var før, hun vil ha vekk den hybelfunksjonen som er i dag. En god gammel pleiefunksjon er det beste.

 

Timeplan er viktig. © Villy Sander Norås.

 

Intervju med Gunhild Hvaale – del 3:3
 

 

 

Aktiviteten
Pensjonistene på Norefjord har sine egne aktiviteter på Norehallen. De kaller det for Aktiviteten på veslesalen i Norehallen.

 

Honnørpris?
Hadde det vært flere som Gunhild Hvaale så kunne vi lagt ned både pleiehjem og omsorgavdeling – for å si det i dobbel forstand. Et forslag fra Visanor er at Frivilligsentralen burde kanskje hatt en honnørpris via kommunen o.l. til aktive og behjelpelige mennesker – ikke sant? Noe å tenke på.

 

 

Villy Sander Norås

 

 

Relaterte linker:

Aktiv og engasjert 1:3
http://www.visanor.com/blog/?p=6353

 

Aktiv og engasjert 2:3
http://www.visanor.com/blog/?p=6368

.

Comments are closed.