Språk – Language
Kalender - Calendar
August 2022
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Hva skjer? - Events

    Ingen aktiviteter og vise
Visanor
Sidekart - Site map

Torsdag, 21. oktober 2010

 

Hva gjør vi?

cvb

- Her jobber vi, sier Elin Halland Simensen, Silje Ljøterud Bergan og Magne Pedersen i Numedalsutvikling

Hva gjør vi selv for å trekke folk til dalen eller for å få til nye arbeidsplasser. Vi må være klar over hvilken fin dal vi selv har og vi må aldri gi opp prosessen med nye arbeidsplasser.

 

Hurtigtoget?
Magne Pedersen mener vi må være oppmerksom på prosessen som skjer i forhold til hurtigtoget. Det som er det tvilende er jo om det blir en stopp her i dalen.

 

Næring og utvikling
Numedalsutvikling vil (forhåpentligvis) i november invitere alle som driver næringsutvikling til et møte for å drøfte næring og utvikling i dalen.

 

Mer eksponering
Magne skryter av alle de gode folkene som har vært med på de forskjellige prosjektene, men Magne innrømmer at en mer eksponering kunne vært en fordel.

 

 

 

Laurbær
Magne Pedersen mener at Numedalsutvikling ikke skal stå på laurbærene for egne prosjekter, men heller fremhever de som har gjort jobben. Han mener det er viktig at alle og en hver i et prosjekt skal ha sitt laurbærblad.

 

 

Magne har system

Magne har system

 

Intervju med Magne Pedersen – del 3:3
 

 

 

Kommentar
Visanor mener det er viktig at Numedalsutvikling bør stå mer fram på egne prosjekter, det vil jo skape resultat-orientering som informasjon. De som har satt i gang et prosjekt har jo tross alt gjort jobben for å få til selve prosjektet.
Visanor tror det ville vært en fordel om vi hadde vært litt mer fram i media med det vi driver på med. Det skal heller ikke glemmes at Magne Pedersen og kompani har gjort mye bra og har fått til mange prosjekter. Det eneste minuset med Numedalsutvikling og co. er at de er for beskjedne med å stå fram med det de gjør eller har gjort. Vi må bli flinkere til eksponenere det vi driver på med.

 

 

Elin Halland Simensen som jobber i Numedalsutvikling er også prosjektleder i "Lys i alle glas". Visanor kommer med et intervu om dette prosjektet om ikke lenge.

Elin Halland Simensen

 

Lys i alle glas
Elin Halland Simensen som jobber i Numedalsutvikling er også prosjektleder i “Lys i alle glas”. Visanor kommer med et intervu om dette prosjektet om ikke lenge.

 

Villy Sander Norås

 
.

Comments are closed.