Språk – Language
Kalender - Calendar
August 2022
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Hva skjer? - Events

    Ingen aktiviteter og vise
Visanor
Sidekart - Site map

Onsdag, 13. oktober 2010

 

Graving og transport

Ronny Andersen i gravemaskinen

Ronny Andersen i gravemaskinen

Han er engasjert i politikk, grenda si og dalen han bor i. Det er Gründeren Ronny Andersen som har firmaet Ronny Andersen Graving og Transport. Han driver på innenfor graving og transport eller rettere sagt anleggsvirksomhet. De fleste i Numedalen kjenner Ronny Andersen.

 

Gode arbeidere
Jeg spør Ronny om han er en god leder og der svarer han at det er han ikke. Ronny vil heller gi skryt til arbeiderne sine.

 

Liker gravemaskinen framfor politikk
Ronny liker gravemaskinen, framfor lederdelen og er litt svak for å engasjere seg i litt for mye. Han liker ikke partipolitikken i Nore og Uvdal, det er viktig å tenke felles mål. Ronny sier han er med i politikken og han føler at han ikke har fått til noe, det er for mye partipolitikk. Det hadde vært bedre med en bygdeliste.

 

 

Settes oss ned
Vi må settes oss ned og tenke litt nytt. Vi må gjøre om hele Rødberg sentrum, bygge et skikkelig ungdomshus i sentrum. Det som er viktig ovenfor ungdommen er å gi informasjon og bli tatt på alvor. Det er viktig å satse mer på ungdommen. Ronny blir lagt merke til av ungdommen i bygda, de føler at det er en som tenker på dem som aldersgruppe.

 

Ronny Andersen liker dalen

Ronny Andersen liker dalen

 

Intervju med Ronny Andersen del 1:3
 

 

 
 

- Det hadde vært bedre med en bygdeliste.

 

Eldreboliger
Ta taket på kommunehuset og gjør det om til eldreboliger slik at eldre har muligheten til å ta en tur på Risan når det er mulig. Det er viktig at vi satser på ungdommen og tar dem på alvor. Det er viktig å få vite hva ungdommen tenker, vi må få noen nye linjer på Videregående.

Vi må være ærlige og si at vi ikke er så veldig gode. Ronny mener den typiske Numedøl er arbeidfør, men dårlig til å markedsføre seg selv.

 

På hjemlige trakter

På hjemlige trakter

 

Som poteten
Det jeg selv kan si om Ronny Andersen er andres ord. En fleksibel kar og er rund på det meste og en som er godt likt blant de fleste. Han er en gründer og det meste han satser knappen på fungerer. Det mest positive er at han er veldig opptatt dalen og ungdommen i Numedalen. Ronny Andersen er en reflektert pragmatiker og innovativ, men er også en empatiker for andre innovatørers synspunkter.

 

Ronny Andersen Graving og Transport
http://ronnyandersen.no/

 

I morgen kommer del 2:3.

 

Relarterte linker:

Gründern Ronny Andersen – 1:3
http://www.visanor.com/blog/?p=5825

 

Gründern Ronny Andersen – 2:3
http://www.visanor.com/blog/?p=5844

 

Gründern Ronny Andersen – 3:3
http://www.visanor.com/blog/?p=5860

 

 

 
Villy Sander Norås

 

 -

Comments are closed.