Kalender - Calendar
April 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Mandag, 11. oktober 2010

 

Svært fornøyd

Nesten en markedsplass på Øygardsgrend Dagligvare

Et års feiringen for Øygardsgrend Dagligvare ble feiret med både kaffe og kaker. Jorunn Andersen er svært fornøyd med året som har gått og er ikke i tvil om at de nye butikklokalene var på sin plass.

 

Nesten et marked
Ute var det også salg av både møbler, klær og bruktsalg. Det var nesten som om det var et marked.

 

En vedovn
Det var også ivrige vedovnselgere som var på plass. Ovnen var visstnok så god at den ble varm før du hadde lagt inn vedkubben. Den ble i hvertfall solgt etter en stund.

 

Brygga
Stedets brygge med båtplasser ble også fraktet vekk og demontert for sesongen. Til neste år så vil brygga bli utvidet med flere båtplasser.

 

 

Kanskje en framtidig markedsdag
Sett under et så var området ved Øygardsgrend Dagligvare som en markedsplass og det var noen tanker i luften om å gjøre denne dagen om til en markedsdag for Øygardsgrend.

 

Inne var det servering av både kaffe og kaker

 

Et travelt sted
Når den nye campingplassen vil komme på kartet etterhvert så vil faktisk butikkområdet i Øygardsgrend bli et travelt sted for både turister og innbyggere. Selv syns jeg dette er en spennende tanke for plassen.

 

Lørdagsfrokosten
Noe som også er blitt en stor suksess er jo den ukentlige lørdagsfrokosten. Den har blitt et samlingspunkt og et sosialt sted. Ikke bare for Øygardsgrend, men også for folk fra fjern og nær. Det er også folk fra Rødberg som er innom på lørdagsfrokosten.

 

Her testes nyestrikkede skøyteluer. Hver og en testes og godkjennes.

 

 

Møbler ble også solgt

 

Jorunn Andersen er svært godt fornøyd med året som har gått

 

Intervju med Jorunn Andersen
 

 

Den nya båtbrygga ble fraktet til andre siden for demontering

 

 

Demonteringen ble trygt gjennomført og lagt bort for vinteren

 

Det skjer mye i en liten sidegrend
Selv kommer undertegnede fra Rødberg, der har man i de siste 20 årene har planlagt sentrumsplan etter sentrumsplan og ingenting skjer. Det er i sidegrendene det skjer, de vet hva de vil og får til det de vil. De vil ha det trivelig og trivelig blir det. I Øygardsgrend er ikke ting vanskelig eller noe som trenger utredninger, her er det dugnadsånden som råd. Mye har skjedd og enda mer kommer til å skje.

 

Skjerp dere
Til dere som styrer med planene i Rødberg sentrum, vær så snill å skjerp dere. Mer vil jeg ikke si denne gangen, men det skal jeg komme tilbake til  – sånn etter hvert…

 

I morgen kommer det litt om en underskrivningskampanje.

 

 

 
Villy Sander Norås
.

Comments are closed.