Språk – Language
Kalender - Calendar
May 2022
M T W T F S S
« Aug «-»  
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Hva skjer? - Events

    Ingen aktiviteter og vise
Visanor
Sidekart - Site map

Onsdag, 15. september 2010

 

Vertskapet i Serious Fun

elever

Elevene fra Sandgotna ungdomsskole i Bergen på nedtur

Det er William Rose og Marianne Moen som er det faste vertskapet i Serious Fun på Dagali. Serious Fun kan enkelt oversettes med seriøs moro. Serious Fun har rafting som hovedprodukt og de rafter i Numedalslågen hele sommeren.

 
Ekspertise
De tiltrekker seg ekspertise fra alle verdenshjørner. Det er med andre ord ikke smågutter med vannskrekk som er guidene der i gården.

 

Like før Joker
Du finner Serious Fun like før Joker på Dagali – om du kommer fra Rødberg. Denne artikkelserien kommer jo helt i sesongslutt, men når sesongen er startet opp igjen til neste år, så skal jeg nok ta med en ny tur. Neste sommer – helt seriøst, altså.

 

 

 

Marianne om Serious Fun:
 

 

Seriøs moro er bare moro mener Marianne Moen

Seriøs moro er bare moro mener Marianne Moen

 

Del 2 og 3
Idag er det Marianne Moen som får første ordet og i morgen er det William Rose sin tur og til slutt en lite intervju med noen av lærerne på Sandgotna ungdomsskole fra Bergen som var på Dagali. Det var 10. trinn, klasse 10 IJ som prøvde seg på rafting. Del 2 vil ta for seg en del av aktivitetene på og del 3 vil ha hovedvekt på rafting og miljø.

 

Elevene prøver samarbeid på en moro måte

Elevene prøver samarbeid på en moro måte

 

Koordinatoren
Det er Marianne som er koordinatoren i Serious Fun, hun er sammen med William som drifter aktivitene. Marianne tar seg av bookinger, timelister og promovering.

 

Drevne og erfarne
Guidene som er på SF kommer fra alle verdenshjørner og er både drevne og erfarne. Sikkerheten er i høysetet og derfor er det høy ekspertise og erfaring blant guidene. De har guider som ser jobben sin som en lidenskap og det kan vel trygt sies å være seriøs moro.

 

Seriøst altså.

Seriøst altså.

 

Legger vekt på fornøyde kunder
Serious Fun legger vekt på fornøyde kunder og mange forskjellige aktiviteter. I hovedsak er det rafting, men andre aktiviteter er paintball, teambuilding, sykkel også videre. På siden til Serious Fun finner du mer om hva de driver med. Se linken litt nede i artikkelen.

 

God tid med kundene
Både Marianne og William tar seg god tid med kundene også egenutskremte fotografer som vil ha en reportasje. De sitter i skogen ved hytta si, drikker kaffe, serverer kaffe og slår av en prat. Den kaffemaskinen de har fått seg falt i min smak.

 

Paintball

Paintball

 

William Rose rydder opp mellom slagene. I morgen kommer et intervju med William.

William Rose rydder opp mellom slagene. I morgen kommer et intervju med William.

 

 

Serious Fun
http://www.seriousfun.no

 

 

Serious Fun på Dagali – 1:3
http://www.visanor.com/blog/?p=5176
Serious Fun på Dagali – 2:3
http://www.visanor.com/blog/?p=5194
Serious Fun på Dagali – 3:3
http://www.visanor.com/blog/?p=5226

 

 

 
Villy Sander Norås

 

 
.

Comments are closed.