Kalender - Calendar
March 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

 

Onsdag, 8. september 2010

 

Realismen

Seksjonssjef hos Riksantikvaren - Alexander Ytteborg og representant for Numedalsbanen AS - Trond Vegard Andersen diskuterer Numedalsbanen

Seksjonssjef hos Riksantikvaren - Alexander Ytteborg og representant for Numedalsbanen AS - Trond Vegard Andersen diskuterer Numedalsbanen

Gårdsdagens intervju med Alexander Ytteborg ble en slags fronting på det jeg tror blir framtiden for Numedalsbanen. Når man kjenner terrenget hos politikere og innbyggere i dalen så kommer man ikke unna de reelle spørsmålene som framkom i det intervjuet.

 

Entusiasme
Det som er en sannhet er at det nesten ikke finnes noen med her i dalen med entusiasme for Numedalsbanen og bruk av denne. Dette er mine ord og jeg tror ikke jeg er langt unna sannheten, men det fins noen unntak og en av dem er Trond Vegard Andersen.

  

Representant
Han var på kommunestyremøtet i Nore og Uvdal kommune der han var som representant for Numedalsbanen AS.

 

 

Feier for egen dør
Mange av de som har vært entusiaster innenfor Numedalsbanen har blitt matt i lakken med tiden, men for Trond Vegard er det annerledes. Han velger å pusse opp langs egen dør på Kjerre stasjon mens i Nore og Uvdal er det bare syting og klaging på at det gror igjen både her og der. Alle sier det samme, men lite blir gjort.

 

Trond Vegard Andersen på Kjerre stasjon

Trond Vegard velger å ta med seg elever fra sin egen skole og rensker opp langs banen. Dette er noe som har skjedd nå de siste 15 årene.

 

Intervju med Trond Vegard Andersen som representant for Numedalsbanen AS:
 

 

Trond Vegard Andersen

Trond Vegard Andersen

 

 

 

Portrettintervju
Litt senere i vil det komme et portrettintervju med Trond Vegard. Det fortjener han – ut i fra hva han har gjort langs banen og foran egen dør på Kjerre stasjon, men han er representant som i det minste er representativ.

 

 
Se tidligere artikler om Kjerre Stasjon:

Kjerre stasjon – en basestasjon
http://www.visanor.com/blog/?p=3109

Kjerre stasjon i Nore og Uvdal i Numedal
http://www.visanor.com/blog/?p=3133

Riksantikvarens befaring ble aha-opplevelse
http://www.visanor.com/blog/?p=3245

 

 

 

Villy Sander Norås

 

 

.

Comments are closed.