Kalender - Calendar
March 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

 

Tirsdag, 31. august 2010 

 

Fentetrøkket 2010

Kristin Helgerud fikk napp på Fentetrøkket. Et bilde lyver jo aldri - sies det.

Dette er del 2 fra Fentetrøkket 2010 som var på Torsetlia.

 

Fikk napp
Det var Kristin Helgerud som fikk napp med fiskestanga si på Fentetrøkket. Hun fikk en fluefisk på kroken, men den glapp så fort at ingen fikk målt fangsten.

 

Uvdalssalsa
På lørdagen så var det også litt tørrtrening på den nye Uvdalssalsaen. Det var Reidun Lassegård som sto for opplæring av de yngre fentene. Om dette kan sammenlignes med linedans skal ikke sies. De yngre deltagerne prøvde så godt de kunne for å få med seg de nye dansetrinnene. Noen ganger gikk det i tull, men de lærte seg fort de nye dansetrinnene.

 

 

Slo seg litt løs
Det var som sagt strålende vær og både ung og eldre var til stedet på Fentetrøkket. Som fotograf merket jeg at det var en mer normalt og selvsikker deltagermasse som turde å slippe seg litt løs fra dagens stress. Nå skal ikke jeg si at deltagerne til vanlige er usikre, tvert i mot, men det var en felles tro på at på Fentetrøkket, så var det å trø til litt mer enn det som er på en vanlig hverdag.

 

Linedans på slak line
Også ordførern i Nore og Uvdal kommune Kirsten Gjestemoen Hovda slo litt på stortromma, om det ikke var Uvdalssalsa så kan det sies å være linedans på slak line. Hun fikk litt støtte fra utviklingssjef Kjersti Hulbak i Buskerud fylkeskommune. Kirsten Gjestemoen Hovda syns Fentetrøkket er et fint tiltak for å bygge nettverk kvinner i mellom.

 

Reidun Lassegård instruerer i Uvdalssalsa

 

En av pilarene i Fentun jobbet i bakgrunnen
En av de som var med å starte Fentun i sin tid er Guri Skjøtskift. Guri og Reino Skjøtskift samt yngre krefter på Torsetlia jobbet i bakgrunnen med maten til festen som var på lørdagskvelden.

 

Alex Rosén = hæla i taket
Litt ut på kvelden dukket Alex Rosén opp og da var det hælene i taket, om ikke taket, men heller den stakkars teltduken, i følge Guri Skjøtskift.

 

Det er ikke så lett med nye dansetrinn

 

Noen ganger gikk det bedre

Noen ganger gikk det bedre

 

Kjempefornøyd
Guri Skjøtskift er kjempefornøyd med både været og stemning på årets arrangement. Hun er sliten etter all matlaging, men hun sitter igjen med nye krefter og energi. Hun er kort sagt kjempefornøyd og det var også tilbakemeldingene hun fikk.

 

Nærmere intervju med Guri Skjøtskift om ikke lenge
Visanor kommer tilbake med et nærmere intervju med Guri Skjøtskift om ikke alt for lenge. Da i perspektiv på Fentun og Fentetrøkket som en kanal for både lokale og tilreisende fenter.

 

Visanor må bare si:
- Vel overstått fenter, godt jobba!

 

Intervjuet med ordfører Kirsten Gjestemoen Hovda fra Nore og Uvdal kommune og utviklingssjef Kjersti Hulbak i Buskerud fylkeskommune:

 

 

Bildeserie:

 

Ordførern i Nore og Uvdal kommune Kirsten Gjestemoen fikk litt fylkeskommunal ballansestøtte av utviklingssjef Kjersti Hulbak i Buskerud fylkeskommune.

 

- Fikk du tatt bildet? spør Kirsten

 

Det gikk ikke helt som planlagt for utviklingssjef Kjersti Hulbak i Buskerud fylkeskommune

Det gikk ikke helt som planlagt for utviklingssjef Kjersti Hulbak i Buskerud fylkeskommune

Det gikk litt i ball, men de hadde det jo moro begge to.

Det gikk litt i ball, men de hadde det jo moro begge to.

 

Kirsten prøvde seg på fluefiske på flatmark, men traff i tretoppene. - Jeg fikk fugl, nå får du få fisk, sa Kirsten. Så ordtaket; "fugl eller fisk" gjelder ikke lenger...

 

Linda Abrahamsen, Liv Berven og Anne Berit Nicolaysen var strålende fornøyd med årets Fentetrøkk

 

Også Guri Skjøtskift var fonøyd med arrangementet. Hun er sliten, men sitter igen med mye ny energi.

 

 

 

 

Villy Sander Norås

 
.

Comments are closed.