Kalender - Calendar
March 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

 

Mandag, 23. august 2010

 
Spise-aktivitet

Familien Elnæs liker seg på Øygardsgrend.

Lørdag var jeg på en tur opp til Øygardsgrend Dagligvare, det var fin-fint vær. Oppe i andre etasje så ble det servert frokost. Dette er en tradisjon som er hver lørdag i Øygardsgrend nå. Du vil også finne denne “spise-aktiviteten” under “Hva skjer” til venstre på Visanor.

Du betaler 50 kroner og spiser til du blir mett. Det starter klokken 10 og er ferdig klokken 11. Der finner du et vanlig frokostbord med det meste og så klart kaffe. Dette passer meg helt ypperlig som liker omelett – fersk sådan.

 
Brygga
Som selvutskremt i Visanor ville jeg finne litt ut av hvor langt de var kommet med brygga som det er planer om der oppe.

Til min forbauselse så var brygga både ferdig og klar til bruk. Alle de 10 plassene ble revet bort på kort tid, men de som føler seg “snytt” for bryggeplass kan jeg si at det kommer flere bryggeplasser – sånn etterhvert. Så det er bare å ta kontakt om du har en båt.

 

 

Båt og dorgefestival
Mens Smådølfestivalen og Middelalderuka var i gang så har Trond Pettersen og Jan-Petter Elnæs på Øygardsgrend funnet ut at de skal arrangere noe som blir den fremtidige Båt og dorgefestival på fjorden. Her er det konkurranser for både unge og gamle.

 

Rolf Andersen og Jan Petter Elnæs er jo litt stolte over den nye brygga som ligger ved vannet

 

Ellen Elnæs har fotografert det hele fra i år. Disse bildene er samlet i en perm og kan sees på Øygardsgrend for de som er interessert i det. Liker du gode bilder og omelett – da er Øygardsgrend neste – ikke sant? Lørdager fra klokken 10 til 11. Godt smaker det også.

 

Intervjuet med Jan-Petter Elnæs
Jeg tok et intervju med Jan-Petter Elnæs om hva som er videre planer for “havnevesenet” i Øygardsgrend. Det finner du som lydfil nedenfor. Lyden er litt dårlig, men ellers bra. (Vil du kontakte Jan-Petter så treffes han på: 97 57 77 50 ).

 

Bildeserie:

 

Her vil det antagelig komme badeplass og mer til

Her vil det antagelig komme badeplass og mer til

 

Ellen Elnæs viser noen av bildene fra årets Båt og dorgefestival

 

Øygardsgrend er blitt maritimt

 

Ellen Elnæs og Rolf Andersen vil prøve om fisken biter

 

- Blir det noe napp eller fisk? tenker Jan Petter.

- Blir det noe napp eller fisk? tenker Jan-Petter

 

Det er stemning på vannet når det er fint vær

 

 

 

 

Villy Sander Norås

 

 

.

Comments are closed.