Kalender - Calendar
April 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

 

Fredag, 25. juni 2010

 

Mange prosjekter i ermet

Nils Runar Sporan i rørgata

Nils Runar Sporan som er primus for både celleterskeler i Numedalslågen og ny trimvei med ny gangbru i rørgata har også andre prosjekter i ermet og det er nye fiksplassmuligheter rundt Rødbergdammen.

 

Nye fiskeplasser for rullestolbrukere
2 av de nye fiskeplassene har tilgang for rullestolbrukere. man vil kunne parkere egen bil på fiskeplassen og man kan kjøre ned til vannkanten med rullestol. Slå den du. Sitter du i rullestol og vil prøve fiskelykken så er det faktisk 2 slike områder nede ved vannkanten på Rødbergdammen. Den ene er å finne rett nedenfor den såkalte friluften, eller rettere sagt i den nordlige enden. Den andre er rett overfor bautaen på Rødberg. Bildene nedenfor vil gi deg noen pekepinner på hvor dette er. Nå er ikke disse områdene helt ferdige enda, det skal gjøres en komprimering av veifundamentet og det skal også settes opp autovern mot vannkanten. Så det som ferdes der må gjøre dette på eget ansvar.

 

 

Også plasser for den vanlige fisker
Men det er ikke bare rullestolbrukere som får sine egne sikre plasser. Også i utdraget der turbinvannet slippes ut er det sikret områder med både trapper og gjerder rundt slik at fiskere trygt skal kunne ferdes ved vannkanten.

 

Senere
Nå har Visanor gjort en intervjuavtale Nils Runar Sporan og om ikke lenge så kommer det et intervju og en artikkel om disse nye fiskeplassene som er nevnt ovenfor, men det skal jeg komme tilbake til.

 

Rødbergdagene
Litt utpå dag, på lørdag så satser Visanor på en reportasje fra Rødbergdagene, så det er bare å følge med.

 

Nedenfor, bilder fra de nye fiskeplassene

 

Oversiktbildet av den søre rullestolfiskeplassen

 

Rullestolfiskeplassen på sørsiden

 

Rullestolfiskeplassen på nordsiden

 

Ved vannkanten på nordre rullestolfiskeplass

 

Fiskeplass ved turbinutløpet

 

Sett fra siden

Sett fra siden

 

 

 

 

 

 

Villly Sander Norås

 

 

 

.

Comments are closed.