Språk – Language
Kalender - Calendar
December 2022
M T W T F S S
« Aug «-»  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Hva skjer? - Events

    Ingen aktiviteter og vise
Visanor
Sidekart - Site map

  

Gunhild Strøm eft.

Gunhild Strøm eft.

Gunhild som profil

Tidligere har jeg hatt Gunhild Vikan i et profil-intervju her på Visanor. Hva hun har vært primus motor for her i dalen. Samt hvilke tanker hun hadde om hun hadde vært en turist i Numedalen og de refleksjonene hun har rundt dette. Jeg vil anbefale som tenker turisme å lese noe av dette.

 

Les:
Profil: Gunhild Vikan – del 1
Profil: Gunhild Vikan – del 2

 

Som kjent har Gunhild Vikan tatt over forretningen Gunhild Strøm etter Gunhild S. Damdalen. Forretningen har  navnet Gunhild Strøm eft.

 

 

Intervjuet
- Jeg begynner med mitt standardspørsmål, hvem er det jeg prater med nå?
- Gunhild Vikan.

- Og nå er jeg på hvilken forretning?
- Gunhild Strøm etterfølger sin butikk.

 

Butikken

- Hvor lenge har denne butikken vært her nå?
- Selve butikken er jo veldig gammel. Gunhild S. Damdalen som jeg overtok etter har drevet på med butikken i 61 år og nå har jeg drevet på med butikken i 5 år, da er det 66 år til sammen som butikken har vært. Den var jo mye mindre i starten og da var det jo helt andre varer en det som er i dag, men det er jo en utvikling det.

 

Produkter

Gunhild Vikan med spesialsko

Gunhild Vikan med spesialsko

 - Hvilke produkter er det du har?
- Jeg har klær for damer og herrer i alder 25 år og oppover. Pluss at jeg har skoutvalg i fra barn til voksne til både herre og dame. Samt at jeg har sånn hylleplukk som jeg kaller undertøy og sokker.

 - Du har det meste innenfor skotøy og klær?
- Ja, jeg har jo ikke veldig bredt utvalg. Det kan man ikke har i vesle Rødberg, men det jeg har av utvalg er som sagt gode ting – gode sko. Jeg har prøvd å bygge opp mengden og utvalget. Så fra jeg overtok og til nå så er det blitt mye annerledes.

- Er det mer sko eller klær?
- Det er mer sko. Det er det jeg har lovet publikum på Rødberg og i Nore og Uvdal at jeg skal prøve å satse på sko som folk kan være fornøyd med da.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skikkelige sko som er justerbare

- Hva mener du med det?
- Sko som er skikkelig gode.

 

Som sko

Som sko

- Hva er det som er gode sko?
- Jeg fører et merke nå som er Jama-merke. Det heter Jama og alle som har den på foten de går nesten ikke ut igjen uten den skoen for den er virkelig god. For der har du 2 typer sko som passer de fleste.

 

Spesialsko

Justebar i alle retninger

Justebar i alle retninger

- Hva er det for noe annet du har?
- Jeg kan i hvertfall skaffe spesialsko. Eller jeg har spesialsko inne i en modell som du kan utvide både foran og bak og over. Så de vil passe til de fleste veldige hovne bein. De er vaskbare og du kan ta ut sålene og bytte dem og legge i ny – om den blir utslitt. Det var jo innesko jeg snakket om nå.

- Har du yttersko også?
- Ja, jeg har også yttersko i spesialsko av varemerke Varomed. Og de har veldig mange sko som er tilpasset spesialføtter.

- Hvor lenge har du åpent?
- Fra ni til fem på hverdager og ti til tre på lørdager.

- Andre ting som ingen andre har?
- Jeg fører klær fra størrelse 36 til 60. Så er er vel den eneste som har vedlig store størrelser.

- De gamle produktene som du hadde fra før på pleiehjemme, har du dem eller?
- Jeg har jo sluttet å sy nå, men jeg sydde dem på bestilling så lenge jeg hadde systue, ja.

- Så du gjør ikke det nå lenger?
- Nei.

 

 

Spesialprodukter

Selv om ikke Gunhild Vikan lenger har Spesialsøm med sine spesialsøm-produkter, så har hun i hvertfall spesialsko. Gunhild er litt spesiell, men da som med positivt fortegn. Hun er gjerne den som spesialiserer seg på de produktene som andre trenger.

 

Arbeidsklær og klær i store størrelser

Arbeidsklær og klær i store størrelser

Gunhild Vikan vet hvilke spesial-produkter folk trenger og dette er hennes spesielle positive fortegn – for å si det sånn.

Så trenger du spesialprodukter så skal du ikke se bort fra at Gunhild ikke kan skaffe det.

 

Senere så vil det også komme en artikkel med Gunhild S. Dammdalen, men det kommer jeg tilbake til

 

 

Villy Sander Norås

 

 

 

 

.

Comments are closed.