Kalender - Calendar
May 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

 

Nils Petter Underbakke

- Nils Petter Underbakke, du er leder for samferdsel i fylkeskommunen. Blir det noen bedre veier i Numedalen?
- Vi har nettopp godkjent den avtalen som vi har med Statens Veivesen med hvilke områder de skal asfaltere til sommeren. Det er en plan som omfattes gamle fylkesveiene og de nye fylkesveiene.

- Er veiene for dårlig oppe i dalen?
- Ja, det er et langt etterslep så det er jo etterlengta nesten alt det vi skal gjøre. Men det er utvalgte strekninger i forhold til det Veivesene mener er dårligst per idag som hovedutvalget da knytter seg til.

- Hvilke plasser er aktuelle?
- Som f. eks ny asfalt fra Gvammensbua og oppover mot Hallandsgrendskrysset, som er en strekning som nå veidekket nesten i oppløsning på.

- Er det andre strekninger som er dårlige – i Numedalen?
- Det er masse strekninger. Det strekningen som vel pekes seg ut som den aller dårligste er vel den fra Svenebrua og nedover mot Jondalskrysset. Der skal det være en ganske omfattende jobb. Det er mange plasser i Numedalen, men jeg har jo ikke de i hodet.

- Sant nok, det blir jo bare på sparket dette her.
- Men om man går inn på fylkeskommunens hjemmeside og leiter opp samferdsel, så ser du på protokollen fra det siste… eller eventuelt sakspapirene fra det siste møtet i hovedutvalget som var nå sist uke, så ligger det et vedlegg der, en oversikt over der over de strekningene som Veivesenet foreløpig har pekt ut. Det kan bli endringer blant annet fra den vårløsningen som er nå.

- Jeg så du var i Minibanken i sted, nå skal du på fjellet?
- Nå skal jeg på fjellet ja.

- Hvordan er været?
- Det kunne jo vært bedre, men det som bekymrer mest er vel kanskje at det er så mildt at det blir bløtt, men vi får krysset fingrene.

- Du får bruke klister.
- Ja, det går til det meste.

- God tur i fjellet.
- Takk for det du og god påske!

 

 
Villy Sander Norås

 

 
.

Comments are closed.