Kalender - Calendar
April 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

(Torsdag kveld) Fredag, 6. januar 2012

 

“Munnkurv” og “ugler i mosen”

Linn Van de Kassteele vil rive i stykker vedtaket.  © Villy Sander Norås.

Visanor var innom fagsjef Leif Ågesen i Nore og Uvdal i dag tidlig. På spørsmål om et intervju sier Leif at han ikke har tillit til Visanor siden det brukes ord som “munnkurv” og “ugler i mosen” og vil derfor ikke la seg intervjue.

 

Dårlig begrunnelse
Dette er noe jeg vil kalle for en dårlig begrunnelse. Dette er bare et svar for å unngå et intervju med detaljspørsmål som inngår i saken. Skal man snakke om tillit så kan Visanor bare henvise til uttalelser fra Tunhovd når det gjelder en viss person.

 

Allerede i mars
Kort fortalt så velger fagsjef Leif Ågesen i Nore og Uvdal kommune å få lagt ned Tunhovd skole allerede i mars måned. Det har ingen hensikt å gå inn i detaljene på dette vedtaket, men bare henvise til intervjuer og dertil reaksjoner fra Tunhovd. De er i harnisk og er både sinte og skuffet, men denne saken er ikke ferdig enda sier Tone Fjellheim.

 

Saken vil bli behandlet i sin helhet i slutten av måneden i Nore og Uvdal kommune, men her er en liten smakebit på hva vedtaket inneholder.

 

Linn Van de Kassteele vil rive i stykker vedtaket.  © Villy Sander Norås.

 

Intervju med Linn Van de Kassteele

Avspilling for iPhone/iPad 

 

 
Leif Ågesen skriver blant annet i sitt vedtak:

Sitat:
Jo færre potensielle søkere det fins i markedet, desto bredere må man gå ut med utlysningene. I dette tilfellet ville det være utlysningstid, tilsettingsprosess og svarfrister tilsi at en ville være tett oppunder jul før en kunne få inn svar fra søkere. Med oppsigelsestid fra 1 til 3 måneder, så kunne det tidligst ha folk på plass 1.februar. Det ville være faglig uansvarlig å drifte videre i Tunhovd med en underbemanning som i dette tilfelle. Sett fra et faglig ståsted så ville tapet for elevene bli uakseptabel stort. Dette kunne verken rektor eller fagsjef stå inne for.
Sitat slutt.

 

 

Tone Fjellheim leser forslagsvedtaket.  © Villy Sander Norås.

 
 

 Intervju med Tone Fjellheim

Avspilling for iPhone/iPad  

 

Ubegrunnet krisemaksimering
Denne tidsmessige situasjonsbegrunnelsen blir en fatal krisemaksimering på et ganske tynt grunnlag. Dette vil jeg definere for en amatørisk retorikk som ikke holder mål.

 

Enkelt sagt
For å si det helt enkelt, det fins kompetente folk i fylket eller omegn som er interessert i å være lærere på Tunhovd skole. Vanskeligere er det ikke.

 

Fagsjefen...  © Villy Sander Norås.

 

Bred dekning
Denne saken vil få en bred dekning i tiden som kommer. Hør intervjuer for mer detaljer.

 
Til uken kommer litt om ting og tang fra Uvdal Alpinanlegg. Neste artikkel kommer til mandag.

 
Villy Sander Norås

.

Comments are closed.