Kalender - Calendar
June 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

(Tirsdag kveld) Onsdag, 30. november 2011

 

Maleburet

Torild Imingen maler på det meste.  © Villy Sander Norås.

Ved porten til Hardangervidda på vei opp til Imingfjell finner du Maleburet. Om du kjører gjennom Numedalen så tar du av til der det står skiltet til Austbygda. Du tar av helt øverst oppe i Uvdal og kjører ca. 1 kilometer, tar av til høyre ved et skilt. Så kjører du omtrent 300 meter og da er du framme ved Maleburet.

 

En gård med utsikt
Det er Torild Imingen som driver Maleburet. Som navnet tilsier – hun maler på det meste og de fleste motiver. Torild holder til på Nordre Imingen. Gården ligger litt oppe i fjellsiden og utsikten er upåklagelig.

 

Veien til Telemark
Når du kjører til Maleburet så er dette veien over fjellet til Telemark. Så om du holder til i Telemark så er det ikke noe i veien for å komme seg til Maleburet, men om veien er åpen over fjellet nå i vintertiden skal være usagt.

 

Mye og mangt
Maleburet kan bety så mye og mangt og det er det også. Her finner du finner du faktisk mye og mangt. Torild maler nesten alle typer produkter fra rosemalte fat og boller, stoler, dørskilt og spesial-lagde hyttebøker. Hyttebøkene har egne spesialmotiv i tre, det oser kvalitet av bøkene. De er innbydende og eksklusive. Innholdet må du fylle inn selv da, men det er jo det som er gleden med ei hyttebok. Hør intervjuet for mer detaljer.

 

Torild Imingen koser seg når hun maler.  © Villy Sander Norås.

 

Intervju med Torild Imingen – del 1:3

 

Det perfekte julegavetips.  © Villy Sander Norås.

 

Bøker som anbefales. © Villy Sander Norås.

 

Hytteboka er populær. © Villy Sander Norås.

 

Hva med en stol med en Gråtass?  © Villy Sander Norås.

 

Mer detaljer kommer i morgen.

 

Maleburet ved Torild Imingen treffer du på
Telefon: 32 74 36 23
Mobil: 97 50 39 08

 

 
Villy Sander Norås

Comments are closed.