Språk – Language
Kalender - Calendar
July 2022
M T W T F S S
« Aug «-»  
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hva skjer? - Events

    Ingen aktiviteter og vise
Visanor
Sidekart - Site map

 (Søndag kveld) Mandag, 14. november 2011

 

De nominerte er

Langedrag er nominert til årets Reiselivspris sammen med 2 andre bedrifter. Tuva Thorson er optimistisk på utdelingen, men kua som har aner fra det skotske høyland virker litt "skeptisk" til denne prisen © Villy Sander Norås.

Langedrag er nominert til årets Reiselivspris sammen med 2 andre bedrifter. Tuva Thorson er optimistisk før utdelingen, men kua som har aner fra det skotske høyland virker litt "skeptisk" til denne prisen. © Villy Sander Norås.

Langedrag naturpark er som kjent nominert til årets Reiselivspris (som det egentlig heter) sammen med Thon Hotel Lofoten og Høve Støtt AS.

 

Utdelingen
Prisutdelingen vil skje onsdag 16. november. Hvem som stikker av med prisen er vanskelig å si, men Langedrag naturpark, Thon Hotel Lofoten og Høve Støtt AS er verdige kandidater.

 

Regionalt og nasjonalt
Bedriftene som blir nominert skal ha en verdi for regionen, men skal også ha betydning både nasjonalt og internasjonalt, forteller Tuva Thorson.

 

Unikt produkt
Langedrag står for noe som er et unikt produkt hvor de besøkende kan være med på opplevelser som man ikke får andre steder i Norge.

 

Innovasjon Norge
Det er Innovasjon Norge som står bak denne høyt hengende prisen. Hør intervjuet for mer detaljer om opprinnelsen for Langedrag.

 

Tuva koser med en av geitene på Langedrag. © Villy Sander Norås.

Tuva koser med en av geitene på Langedrag. © Villy Sander Norås.

 

Intervju med Tuva Thorson – 1:3

 

Tuva nyter den fine utsikten på Langedrag.  © Villy Sander Norås.

Tuva nyter den fine utsikten på Langedrag. © Villy Sander Norås.

 

Villy Sander Norås

.

Comments are closed.