Språk – Language
Kalender - Calendar
May 2022
M T W T F S S
« Aug «-»  
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Hva skjer? - Events

    Ingen aktiviteter og vise
Visanor
Sidekart - Site map

(Torsdag kveld) Fredag, 14. oktober 2011

 

Olavsrosa

Gro Sevle  på Sevletunet er selv innehaver av Olavsrosa og er positiv til at også Numedalsbanen får dette kvalitetsstemplet.  © Villy Sander Norås.

Gro Sevle på Sevletunet er selv innehaver av Olavsrosa og er positiv til at også Numedalsbanen får dette kvalitetsstemplet. © Villy Sander Norås.

Nå til onsdag 19. oktober, klokken 12.00 så vil det være overrekkelse av Olavsrosa på Rødberg hotell. Dette møtet er for spesielt inviterte. Olavsrosa er et kvalitetsmerke som tildeles av Norsk Kulturarv.

 

Tildelingen
Den formelle tildelingen til Numedalsbanen skjer ved styreleder i Norsk Kulturarv Inger Lise Skarstein.

 

Større markering
Styreleder i Numedalsbanen AS, Trond Vegard Andersen og styret ønsker å gjøre en større markering av tildelingen senere på kvelden.

 

Åpent feiring senere på kvelden
På kvelden, klokken 19.00 vil det være en åpen tilstelning på Rødberg hotell.

 

Masteoppgave
Sigrid Rostad vil da også presentere sin masteroppgave om hvilke perspektiver og muligheter som Numedalsbanen kan ha i framtiden.

 

Må høres
Gro Sevle anbefaler folk å komme og høre på Sigrid Rostad sin masteroppgave og hvilke perspektiver og muligheter som faktisk ligger i Numedalsbanen.
Folk må komme å høre på Sigrid Rostad, sier Gro Sevle. Rostad ser Numedalsbanen som en akse der man tilknytter næringslivet rundt hele banen som potensielle aktører .

 

 

Gro Sevle håper folk tar seg tid til å høre på hvilke muligheter som ligger i Numedalsbanen. © Villy Sander Norås.

Gro Sevle håper folk tar seg tid til å høre på hvilke muligheter som ligger i Numedalsbanen. © Villy Sander Norås.

 

Intervju med Gro Sevle om Olavsrosa

 

 

 - Numedalsbanen kan bli et framtidig fyrtårn i næringslivsammenheng, sier Gro Sevle.

 

 

Store muligheter
Det er viktig at næringslivet og politikere også ser sin besøkelsestid. Det er store muligheter som nettopp ligger i Numedalsbanen.

 

Et felles fyrtårn
Numedalskommunene har nå anledningen til å få seg sitt eget fyrtårn gjennom Numedalsbanen. Det er en kulturarv som er felleseie for alle kommunene og som man utnytte til økt vekst i hele Numedalen. Alle kommunene i Numedalen sliter med folketallet og da er det vel ganske naturlig at man ser på det man har og hvilke muligheter som ligger rett foran bena på en.

 

Kommentar
Norsk Kulturarv tildeles produkter av høy kvalitet. Numedalsbanen har nå fått dette stemplet og da er det vel bare naturlig at både næring og politiske organer i hele Numedalen ser mulighetene de har nettopp i dette kvalitetsproduktet.

 

Neste artikkel kommer til mandagen.

 

Villy Sander Norås

.

Comments are closed.