Kalender - Calendar
May 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

(Torsdag kveld) Fredag, 30. september

 

To entusiaster

Her er det bånn gass fra Vedbjørn Levorsen Rotegård som sitter mellom Ellen Vikan Wetlesen og Oda Jackobsen.  © Villy Sander Norås.

Nede på sletta, eller plassen var det yrende liv. Her fant jeg blant annet Vedbjørn Levorsen Rotegård fra Tunhovd og Oda Jacobsen fra Rødberg.

 

Snu litt
Som jeg nevnte i går så valgte jeg ikke å konsentrere meg om vinnerne denne gangen, men heller de som er ferske i geimet.

 

Unge for alderen
De har ikke engang sertifikat disse 2, men kjører så steinspruten står og det piper i svingene når de er i gang. Det fine med sånne stevner er nettopp at de yngre kreftene får slippe til litt de også.

 

Får hjelp
De var mange foreldre som var med å hjalp til med justeringene for de håpefulle. Det er jo en sport dette her, men det har også sin sjarme og en sosial bit i seg. Alle er med på det samme og alle er har ett mål. De skal konkurrere og vinne. Hvem som vinner er ikke så viktig. Det er tevlinga og farten som driver dem inn i skogen langt opp i Smådøl.

 

Oda Jackobsen i bilen.  © Villy Sander Norås.

 

Intervju med Oda Jackobsen

 

Oda Jackobsen liker bilen hun kjører.  © Villy Sander Norås.

 

Pansergutten Vedbjørn Levorsen Rotegård sammen med pansejrentene Ellen Vikan Wetlesen og Oda Jackobsen.  © Villy Sander Norås.

 

Intervju med Vedbjørn Levorsen Rotegård

 

- Her er det bare å komme seg unna!  © Villy Sander Norås.

 

På hver sin side.  © Villy Sander Norås.

 

- Nå er det klart igjen.  © Villy Sander Norås.

 

Villy Sander Norås

.

Comments are closed.