Kalender - Calendar
April 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

(Mandag kveld) Tirsdag, 27. september 2011

 

Dødt?

Mange frammøtte.  © Villy Sander Norås.

Liv i Nore og Uvdal kan jo bety så mye, om man ser det andre veien så kan man jo tolke at det er for dødt i Nore og Uvdal. Det kan jo være noe i den påstanden. Folk flytter ut av dalen, det blir med andre ord mindre liv av den grunn.

 

Auditoriet
På Rødberg skole i auditoriet nå sist fredag 23. september ble det arrangert et åpent møte om nettopp dette emnet. Det var Nore og Uvdal Ungdomsråd og Nytt Nettverk Numedal som stod for arrangementet.

 

Mange
Oppmøtet var ganske bra. Mange politikere og yngre var tilstede. Det virket som om horden med politikere kom rett fra et møte der de forhandler frem framtidige maktposisjoner i kommunestyret, men mange var de. De som glimret med sitt fravær var næringslivet. Sist politikere glimret med sitt fravær var under et møte med byggevaremerking.

 

Hvorfor var de ikke der?
Næringslivet var som sagt nesten ikke tilstede. Kanskje de var noen andre steder eller var ikke temaet interessant nok, hvem vet? De burde kanskje vist litt mer engasjement, det er helt sikkert.

 

Liv Berven.  © Villy Sander Norås.

 

Intervju med Liv Berven – del 1:2

 

Bærekraftig utvikling?
Prosjektet heter “Liv i Nore og Uvdal – bærekraftig utvikling”. Det at Ungdomsrådet og Nytt Nettverk Numedal inviterer til et slikt møte burde være nok i seg selv.

 

Mange frammøtte.  © Villy Sander Norås.

 

Lydopptak
Nå har ikke Visanor lydopptak fra introduksjonen eller plenumsdebatten, men henviser til intervjuet med Liv Berven.

 

Del 2 av intervjuet med Liv Berven kommer onsdag.

 

 
Villy Sander Norås

.

Comments are closed.