Språk – Language
Kalender - Calendar
January 2023
M T W T F S S
« Aug «-»  
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Hva skjer? - Events

    Ingen aktiviteter og vise
Visanor
Sidekart - Site map

Ettermiddag – mandag, 5. september 2011

 

Slagkraft i humor

Illustrasjon og foto av © Villy Sander Norås.

Illustrasjon og foto av © Villy Sander Norås.

Humor er viktig, det har sin slagkraft – også i valgkampen, men det skal jeg komme tilbake til senere mot slutten av uken.

 

Trefigurene
De to trefigurene er nå kommet tilbake etter en lang hylleferie inne i et skap. Det var så varmt der at de ville ut i høstsolen. Ja, nå er det jo ikke så mye sol da – egentlige.

 

Grille med terninger
Under valgkampen så brukes jo ord som “å grille en politiker”. Da kjøper man seg en engangsgrill og noen terninger. Tar med alt i et studio og fantasere litt om hva man kan gjøre.

 

Terninger
Jeg nevner jo også dette med terninger. Visanor har kjøpt det også – på egen bekostning så klart. Hva gjør man ikke for valget? Disse terningene vil bli brukt som en vurdering av det politiske handlingsrommet som har vært i Nore og Uvdal.

 

Terningkast
Terningkastene vil gi en pekepinn på hva politikerne har fått til den siste tiden. Det vil også komme endel statistikk som også får terningkast. Den enkelte politiker vil ikke få direkte terningkast i første omgang, men heller det som gjelder enkelte saker. Det vil ikke bli riktig å gi terningkast direkte til personer, hva som skjer vil tiden vise.

 

Rett i fanget
Visanor har faktisk fått en sak rett i fanget som vil få sin oppmerksomhet i dette humørhjørnet, men det kommer jeg tilbake til siden. Noen av stikkordene her er jo samarbeid, den politiske atmosfæren som gjennomsyrer det empiriske handlingsmønsteret.

 

 

Illustrasjon og foto av © Villy Sander Norås.

Illustrasjon og foto av © Villy Sander Norås.

 

Neste intervju kommer imorgen tidlig.

 
Villy Sander Norås
.

Comments are closed.