Kalender - Calendar
April 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Torsdag, 1. september 2011

 

Overadministrert kommune?

Anne Helen Rennehvammen peker på kommunenavnet. © Villy Sander Norås.

På spørsmål fra Visanor på den overadministreringen som er i Nore og Uvdal kommune – statistisk sett, svarer Anne Helen Rennehvammen at hun ble overrasket over den statistikken som ble framlagt på det næringspolitiske møtet 24. juni i år.

 

Bra at det er noen
Anne Helen sier at det ikke er bra med så få politikere på Facebook-gruppen “Valgkamp i Nore og Uvdal 2011″, men det jo positivt med det noen som er der.

 

Viktig med støtte
Det er viktig at politikerne støtter opp om alle aktiviteter når noen har et initiativ, uansett hva det gjelder.

 

Stange hodet i veggen
Det er veldig mange som engasjerer seg lokalt hva angår arbeidsplasser, men noen kan stange hodet i veggen og når man har gjort det i noen år så er det ikke så lett og Anne håper hun ikke vil oppleve det samme selv.

 

Ztil Design
Produktene som Anne Helen satser på er Ztil Design, (se linken under) dette er produkter du bør se nærmere på og gjør du ikke de så går du glipp av noe…

 

Det er viktig at det støttes opp om alle som vil noe.  © Villy Sander Norås.

 

Intervju med Anne Helen Rennehvammen – del 4:4

 

Ztil Design
http://ztil.no

 

Et lite sitat fra hjemmesiden
Første Ztil Design produkt ble solgt i vår egen butikk som åpnet  våren 1992 på Bryn i Oslo. Ztil Design har siden blitt solgt i interiørbutikker og fargehandlere over hele Norge. Ztil Design ekspanderte og utviklet seg mye før det ble hovedsatsningsområde i 2005.

 

En illustrasjon på at vi må ta vare på det vi har.  © Villy Sander Norås.

 

Det er fint her
Som innflytter ser man tingene på en annen måte, blant annet så har samboeren fått meg til å se ting på en annen måte. Han sier: – Se hvor fint det er her.

 

Hva skjer?
I morgen kommer litt om partifrieriene på Numedal videregående skole. Til uken så blir det masse valgstoff som går på analyser, strategier, statistikk, metoder og løsninger rundt dette. Det vil også komme endel som går direkte på politiske handlemåter og retorikk, så følg med.

 

 

Villy Sander Norås

 

 
.

Comments are closed.