Kalender - Calendar
June 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Torsdag, 18. august 2011

 

Fåreklær eller ulveklær?

3:4 av Immetic - Dan Elias, Anders og Geir. © Villy Sander Norås.

Er dette snille gutter i fåreklær, eller er det fårikål i ulveklær? En ting er sikkert, dette er ikke noen puddelrockere og heller ikke husmor-pop. Her er det prog for alle penga.

 

Eksperimentell
Dette er eksperimentell progressiv rock i en klassisk toneart. Dette er headbangere og dødmetallsolister med raspede drøvler. Her skal soloen være grov og frykt-inngytende.

 

Musikktype
Du må helst like denne form for musikktype. For den yngre generasjonen så er dette de vil ha. Konfirmantdress-generasjonen likte ikke Elvis den gang han vrikket på beina. Sex Pistols var heller ikke noe “bedre”, men sånn er det alltid.

 

Satser
Guttene i Immetic vil satse på musikk. De har investert i lydutstyr. De satser. Noen vil satse på lydteknikk, andre på selve musikken.

 

Geir, Dan Elias, Anders og Alexander. © Villy Sander Norås.

 

Intervju og jam med Immetic

 

Stem på Geir sin melodi
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.demotape.no%2Fartists%2F131404%2Fsongs%2F131406&h=eAQBQ4cymAQBBSO8jLSzz1R0×4Xd0FGsgZMd4P15oF_sucQ

 

Hvem
Immetic består av Anders som spiller på trommer, Dan Elias og Alexander spiller gitar, det samme gjør Geir. De kan det de gjør.

 

Solist-brødrene.  © Villy Sander Norås.

 

Seriøse
De tar ikke tingene så høytidelig, men er seriøse når det gjelder musikk. De er litt sånn ad libitum eller etter behag om man snakker musikk. De brenner for musikken og det er det de vil satse på.

 

Alle
Nå har vi hørt på Marte Ødegård, litt av gruppen Dux, i morgen kommer et par smakebiter fra Immetic på scenen. Det som slår meg er et meget godt og meget høyt nivå på det musikalske. De fleste skolerer seg. For 30 år siden så var dette utenkelig. Det eneste som blir igjen fra eldre tider er den gamle generasjonen som ikke liker den nye musikken. Har du som leser kommet i det stadige, ja da er du blitt gammeldags. Kjenner du deg igjen?

 

Geir i aksjon.  © Villy Sander Norås.

 

Terningkast
Selv syns jeg de er gode på det de gjør. I morgen skal de også få noen terningkast.

 

Villy Sander Norås

 

.

PS. I går fikk faktisk trommeslageren fra Immetic “jobben” til trommeslageren i Dux. Dette var jo så klart en glipp… Men dette er nå rettet.

Comments are closed.