Kalender - Calendar
June 2024
M T W T F S S
« Aug «-»  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Highlighted events

    No events to show
Visanor
Sidekart - Site map

Torsdag, 14. juli 2011

 

Oppfordrer folk

- Jeg hater Facebook! sier katta som må sitte ute i regnværet.  © Villy Sander Norås.

Elin Bergerud vil oppfordre folk til å skrive hva slags saker de er opptatt av. Det er nettopp det som er formålet med Facebook-gruppa. Det et viktig å endre på det som ikke fullt så bra.

 

Strukturering
Elin mener også at det kunne vært en fordel med litt strukturering ut fra alder, geografi og interesseområder.

 

Internasjonal politikk
Elin innrømmer at hun er engasjert i internasjonal politikk, men vil ha beina plantet på bakken. Det er viktig å ha sammenheng og at man er virkelighetsorientert.

 

Politiker
Det er viktig å høre på folk og ta folk på alvor, sier Elin. Politikere må ikke snakke til politikere, men til folk flest.

 

- De må være ærlige, sir Elin Bergerud.  © Villy Sander Norås.

 

Intervju med Elin Bergerud – 4:4

 

Kommentarer

Følelse av en ekthet
Dette er siste del av profilen med Elin Bergerud. Selv sitter Visanor igjen med en følelse av en ekthet av Elin Bergerud om hun hadde vært en politisk aktør – eller politiker. Dette kan underbygges med svar fra Elin direkte, men også sammensetningen og konsistensen.

 

Dialogen og ærligheten
Elin understreker dialogen og ærligheten som alle politikere må ha med seg når de snakker med folk. Eller bare det å lytte og ta folk på alvor. For meg virker det som at Elin innehar nettopp sine egne påstander i sine egne svar.

 

Andre politikere
Nå har ikke Visanor intervjuet så mange politikere enda, men hos noen av dem savner jeg nettopp den påstanden Elin Bergerud kommer med her for hvordan en politiker bør være.

 

Respektabelt politikeremne
Det at nettopp Elin Bergerud viser seg som et respektabelt politikeremne i Visanor sine øyne er av sjelden vare. Slå den du…

 

- Man må ikke legge på seg en maske i valgkampen og late som man tar folk på alvor, men vise at man gjør det. De må være ærlige, sier Elin Bergerud.

 

 

Noen ganger er matingen av kalvene er puslespill.  © Villy Sander Norås.

 

 

Elin på vei til seters.  © Villy Sander Norås.

 

 

 

Villy Sander Norås

.

Comments are closed.